Nissan va concedia 10.000 de angajaţi - presă

Nissan va reduce numărul angajaţilor său cu 10.000 de persoane, dublând numărul anunţat anterior, informează Automotive News Europe.

Nissan va concedia 10.000 de angajaţi - presă Nissan va concedia 10.000 de angajaţi - presă

Nissan va reduce numărul angajaţilor său cu 10.000 de persoane, dublând numărul anunţat anterior, informează Automotive News Europe.

Reducerile de persoanal ar urma să se facă în fabrici situate în afara Japoniei, scrie The Guardian, ridicând temeri că ar putea avea loc disponibilizări la fabrica Nissan din Sunderland, Anglia, unde lucrează 7.000 de oameni.

În luna mai, Nissan anunţase că va concedia 4.800 de persoane.

Noile reduceri de personal ar urma să aibă loc în principal la fabricile mai puţin utilizare, informează Reuters, citând o sursă care a mai spus că anunţul va fi făcut joi, odată cu rezultate financiare a constructorului.

Analiştii se aşteaptă ca Nissan să anunţe unul dintre cele mai slabe trimestre de la criza financiară din 2008.

Nissan este sub presiune să revigoreze activitatea, după ce anul trecut i-a adus cel mai mic profit operaţional din ultimii 10 ani, dar şi scandalul cu arestarea lui Carlos Ghosn - ceea ce a readus tensiunile cu partenerul său de alianţă Renault la suprafaţă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.