Nissan - vânzări în Europa

Japonezii au raportat o creştere în primele 9 luni ale anului de aproximativ 20% faţă de aceeaşi perioadă a a nului trecut, cu peste 400.000 de unităţi vândute. Nissan Qashqai şi Murano pe posturi de acroşe.

Nissan - vânzări în Europa Nissan - vânzări în Europa

Nissan îşi menţine creşterea constantă de circa 20% anual. Modele vândute cel mai bine au fost Qashqai ( 12518 unităţi ), X - Trail şi Tiida. Principalele pieţe care au contribuit la menţinerea creşterilor sunt cele din Rusia, Ucraina, Grecia, Olanda şi România. Luna august a reprezentat p lună îmbelşugată pentru Nissan având în vedere că a atins o creştere de crica 27% în Rusia şi 38% în Ucraina. Din cele peste 36.000 de unităţi comercializate în luna august aproape jumătate s-au vândut în Rusia. 

Nissan crede că îşi va menţine vânzările prin comercializarea modelelor Qashqai cu şapte locuri şi Nissan Murano.

VEZI TOATE ANUNŢURILE NISSAN

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.