Nissan X-Trail 20GT

Nissan este al doilea producător care oferă pe piaţa japoneză un motor diesel. Şi aţi fi crezut că SUA este bastionul benzinei.

Nissan X-Trail 20GT Nissan X-Trail 20GT

Până acum în Japonia doar Mercedes Benz mai avea un model ce funcţiona cu motorină, E320 CDI. În rest, doar motoare pe benzină. Noul X-Trail este pus în mişcare de un diesel de 2.0 litri de provenienţă Renault, dotat cu filtru de particule şi cu catalizator ce reţine gazele NOx. Puterea maximă este 173 CP este dublată de un cuplu de 360 Nm.

Consumul declarat mediu este unul foarte bun, de 6,5 litri la fiecare sută de km, cu peste 30% mai bun comparativ cu un motor echivalent pe benzină de 2,5 litri. Şi preţul este unul foarte bun, un X-Trail 20GT cu sistemul de transmisie ALL MODE şi cu cutie manuală cu 5 trepte costă de la 19.100 de euro.

VEZI TOATE ANUNŢURILE NISSAN.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.