Nissan X-Trail: 4 stele Euro N-CAP

Euro N-CAP a dat publicităţii rezultatele testelor de coliziune la care a fost supus noul Nissan X-Trail, care a înregistrat scoruri bune la protecţia pasagerilor.

Nissan X-Trail: 4 stele Euro N-CAP Nissan X-Trail: 4 stele Euro N-CAP
Noul SUV japonez a scos un rezultat destul de bun la testele pentru protecţia copiilor şi adulţilor, înregistrând patru stele pentru fiecare categorie. La impactul lateral şi protecţia copiilor, lui Nissan X-Trail i se oferă punctajul maxim. În schimb, la securitatea oferită pietonilor nu primeşte nici un punct, înregistrând doar două stele la această categorie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.