Nissan Xiaoke

Și nu vorbim despre o copie ieftină, ci de originalul asamblat de Nissan în China, special pentru piața locală.

Nissan Xiaoke Nissan Xiaoke
Producătorul japonez își continuă ofensiva globală de cucerire a pieței globale a crossoverurilor cu lansarea Qashqaiului pe piața chineză, sperând să obțină un succes la fel de mare precum cel obținut în Europa. Xiaoke, în traducere "nomad ", se integrează perfect în campania de promovare a modelului intitulată "Nomadul Urban". Versiunea asamblată în China se diferențiază prin interiorul bej, un acoperiș panoramic nou și detaliile cromate aplicate pe lateralul mașinii.

Nissan Xiaoke se va asambla la fabrica de la Huadu și se va vinde cu un preț de bază de 23600 de dolari pentru versiunea cu tracțiune sau 30100 de dolari pentru aceea echipată cu transmisie integrală. Ambele modele sunt motorizate de un 2.0 litri pe benzină de 137 CP cuplat cu o cutie de viteze cu șase trepte, manuală sau automată.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.