Nişte hoţi au furat roţile a 31 de vehicule din curtea unui dealer auto. Cele 124 de roţi valorau 100 de mii de euro

Nişte hoţi au furat roţile a 31 de vehicule din curtea unui dealer Chevrolet din Louisiana, SUA.

Nişte hoţi au furat roţile a 31 de vehicule din curtea unui dealer auto. Cele 124 de roţi valorau 100 de mii de euro Nişte hoţi au furat roţile a 31 de vehicule din curtea unui dealer auto. Cele 124 de roţi valorau 100 de mii de euro

Nişte hoţi au furat roţile a 31 de vehicule din curtea unui dealer Chevrolet din Louisiana, SUA. Poliţia a raportat că în doar 40 de minute au fost sustrase 124 de anvelope cu tot cu jante, valoarea totala a pagubelor fiind de 120.000 de dolari (aproximativ 100.000 de euro).

Vehiculele afectate au fost descoperite în dimineaţa zilei de 27 aprilie de un manager care voia să deschidă magazinul.

Poliţiştii bănuiesc că acţiunea a fost pusă la cale de nişte hoţi profesionişti, deoarece aceştia au trecut de sistemele de alarmă, camerele video de supraveghere, dar şi de senzorii care declanşau sistemul de iluminare din respectivul parc auto.

Fapte similare au fost raportate anterior la alţi dealeri din Denton, Texas, şi Tulsa, Oklahoma, scrie driving.ca.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.