Nivelul de poluare din Londra nu se reduce

În ciuda restricţiilor de trafic aplicate în Londra, nivelul poluării din metropola englezească nu se reduce, conform unui studiu făcut de HEI (Health Effects Institute).

Nivelul de poluare din Londra nu se reduce Nivelul de poluare din Londra nu se reduce

Iniţial, restricţiile de trafic au fost introduse de autorităţile din Londra pentru a reduce blocajele din centrul metropolei, mai târziu acestea au fost înăsprite în vederea reducerii nivelului de poluare din centrul Londrei. Din păcate, calitatea aerului din Londra nu s-a îmbunătăţit în ciuda restricţiilor introduse încă din 2003, conform HEI (Health Effects Institute).

În ciuda eforturilor depuse de echipa de cercetători în găsirea celor mai mici indicii de îmbunătăţire a calităţii aerului, concluzia a fost una singură: restricţiile impuse au avut ca efect doar eliminarea blocajelor din trafic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.