Noble M15

Suparcarul are şanse să primească în viitorul apropiat un V8 pentru a închide vocile care contestau calitatea de supercar din cauza unui motor considerat banal.

Noble M15 Noble M15
Cu performanţe de invidiat de mulţi constructori mai titraţi, Noble M15 a fost contestat ca fiind un supercar din cauza motorului V6 de 3,0 litri prezent şi pe Mondeo, chiar dacă în varianta montată pe bolidul britanic, acesta era asistat de o pereche de turbine. Noble vrea să schimbe acest lucru şi de aceea se îndreaptă spre un nou propulsor.

Potrivit celor de la PistonHeads, cei de la Noble s-au îndreptat spre o sursă cel puţin ciudată la prima vedere: Volvo. V8-ul de pe XC90 va reprezenta punctul de plecare pentru uzina de forţă a lui M15, care ajutată din nou de o serie de turbine va dezvolta aproximativ 650 CP, suficienţi pentru a propulsa maşina până la prima sută de km în doar 3 secunde. Preţul noii versiuni se estimează a fi în jurul a 150.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.