Noi accidente cu modele BMW Seria 1 M

Accidentele cu cea mai mică bombă Motorsport BMW Seria 1 M încep să se ţină lanţ. Iar distrugerile sunt din ce în ce mai mari. Iată două noi incidente în care a fost implicată sportiva germană.

Noi accidente cu modele BMW Seria 1 M Noi accidente cu modele BMW Seria 1 M

Acum o săptămână am văzut primul accident cu BMW Seria 1 M, produs în Coreea de Sud. Mai în glumă, mai în serios, vă întrebam atunci unde credeţi că va avea loc următorul accident. Însă nimeni nu cred că se aştepta ca aceste incidente să se repete aşa de repede.

În primul caz, vorbim de o maşină care a păţit-o chiar în Europa, pe o şosea umedă din Polonia. Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina a ieşit "la păscut" - din fericire, nu s-a izbit de copacii de pe margine, ci a intrat în tufişuri, iar alte maşini nu au mai fost implicate în accident.

Şoferul a scăpat nevătămat, însă maşina a avut de suferit mai multe daune: toată partea dreaptă a fost zgâriată, cele două jante şi cauciucurile au fost deteriorate iremediabil şi se pare că şi diferenţialul a fost afectat. Însă reparaţiile au fost realizate destul de repede, conform surselor poloneze.

Celălalt BMW Seria 1 M avariat îl găsim mult mai departe, în Africa de Sud - pregătiţi-vă batistele, deoarece imaginile acestei maşini vă vor produce o tristeţe... iremediabilă. BMW-ul de faţă a fost implicat într-un accident destul de serios, intrând în coliziune cu alte două maşini după ce şoferul a încercat să evite un pieton neatent.

Maşina a suferit daune mari în partea din faţă, dar nici lateralul ei nu a scăpat, nefiind clar la această oră dacă structura de rezistenţă a avut de suferit (din imagini, am spune că da). Impactul a fost suficient de violent pentru ca toate airbagurile să se deschidă, iar partea din faţă o putem încadra la "daună totală".

Nu putem spune că aşteptăm cu sufletul la gură următoarele accidente cu BMW Seria 1 - sincer, preferăm să rămânem cu "buza umflată" decât să mai vedem asemenea bijuterii distruse. Voi nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.