Noi detalii despre Skoda Kodiaq RS - GALERIE FOTO

Constructorul ceh Skoda dezvăluie noi detalii despre modelul de top Kodiaq RS, înaintea prezentării sale, care va avea loc la Salonul Auto de la Paris din octombrie

Noi detalii despre Skoda Kodiaq RS - GALERIE FOTO Noi detalii despre Skoda Kodiaq RS - GALERIE FOTO

Constructorul ceh Skoda dezvăluie noi detalii despre modelul de top Kodiaq RS, înaintea prezentării sale, care va avea loc la Salonul Auto de la Paris din octombrie

Kodiaq RS va fi primul SUV Skoda oferit cu blocuri optice full-LED, precum şi Virtual Cockpit încă din varianta standard. Totodată, va fi echipat cu cel mai puternic motor diesel din istoria Skoda (240 CP), precum şi o nouă culoare dedicată acestei versiuni cu pretenţii sportive.

VW Tiguan 2.0 BiTDi BMT 240 4Motion, cu care Kodiaq vRS va împărţi motorul, produce 240 de cai putere. Acestea îl ajută să accelereze de la 0 la 100 de km / h în 6.5 sec - la fel ca generaţia curentă a lui Ford Focus ST, sau a lui Lotus Elise Sport. Viteza maximă este de 228 de km / h - la fel ca un Ford Fiesta ST200.

Jantele de 20 de inchi subliniază aspiraţiile sportive ale SUV-ului de top Skoda. Grija radiatorului va avea un design special, iar două evacuări de mari dimensiuni vor fi vizibile sub bara din spate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.