Noi detalii oficiale despre următorul Hyundai Sante Fe

După un teaser auster, Hyundai revine cu noi detalii referitoare a a treia generaţie Santa Fe, ce urmează să fie prezentată oficial în luna aprilie a acestui an.

Noi detalii oficiale despre următorul Hyundai Sante Fe Noi detalii oficiale despre următorul Hyundai Sante Fe

Noul Hyundai Santa Fe are la bază conceptul de design "Storm Edge", o extindere a filosofiei "Sculpturii fluidice". Chiar dacă primele detalii vizuale ale exteriorului sunt destul de limitate, putem observa o îmbinare ingenioasă a liniilor angulare cu cele fluide.

Afişând un look futurist, noul Santa Fe dispune de lumini de poziţie şi blocuri optice spate cu LED-uri, precum şi jante de aluminiu de 19 inch pentru un aspect şi pentru senzaţii îmbunătăţite.

Noul model prezintă o serie de dotări avansate pentru clasa SUV în materie de siguranţă şi confort, dintre care: sistemul Lane Departure Warning System de avertizare la părăsirea benzii de rulare sau sistemul de şapte airbag-uri ce încorporează airbag-ul pentru genunchi.

În plus, sistemul Hyundai Blue Link de transmitere a informaţiior prin satelit va fi disponibil pentru prima dată pe un model SUV. Sistemul oferă conectivitate inovatoare, confort şi servicii de siguranţă pentru autovehiculele Hyundai.

Telecomanda cu funcţie de acces, controlată prin intermediul dispozitivelor inteligente şi prin mesaje vocale, îmbunătaţeşte asistenţa la drum. Mai multe detalii vor fi anunţate cu ocazia lansării oficiale, ce va avea loc în cadrul Salonului Auto New York din aprilie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.