Noi modele vor ieşi de pe linia de producţie Ford România - GALERIE FOTO

Jim Farley, preşedintele şi CEO al Ford Europa a venit astăzi la Craiova ...

Noi modele vor ieşi de pe linia de producţie Ford România - GALERIE FOTO Noi modele vor ieşi de pe linia de producţie Ford România - GALERIE FOTO

 


Jim Farley, preşedintele şi CEO al Ford Europa a venit astăzi la Craiova, la opt ani şi o zi de când, pe 21 martie 2008 constructorul american a preluat oficial uzina auto din Bănie. Miza vizitei este anunţarea extinderii producţiei, de la un singur model şi motor, la cel puţin trei modele auto. La Craiova am putea vedea viitorul Ford Ecosport, ce va fi lansat anul viitor, dar şi Ford Ka, modelul de clasă mini comercializat momentan în Brazilia, informează Ziarul Financiar.

Americanii vor să producă la Craiova din toamna anului 2017 o nouă generaţie a SUV-ului de clasă mică Ecosport, care va concura direct cu viitorul Duster, aşteptat tot în a doua parte a anului viitor pe piaţa europeană.

Ford are asfel în plan să atace direct segmentul SUV-urilor mici, cu preţuri de până la 20.000 de euro, cu viitorul EcoSport care va fi produs la Craiova intrând astfel în cursă directă cu Dacia Duster, produs la 140 km distanţă, în Mioveni. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.