Noi motorizări pentru Hyundai ix35

Hyundai introduce două noi motorizări ultra-eficiente în gama ix35, micşorând emisiile medii CO2 ale deja popularului SUV şi transformându-l astfel în cel mai eficient model al segmentului din care face parte.

Noi motorizări pentru Hyundai ix35 Noi motorizări pentru Hyundai ix35

Motoarele - unul diesel şi unul pe benzină - impun noi standarde ale rafinamentului şi economiei de combustibil în clasa SUV compactă, permiţând clienţilor europeni să păstreze nivelul emisiilor scăzut şi să beneficieze concomitent de stilul, confortul şi caracterul practic pe care le pune la dispoziţie modelul ix35.

Noile motorizări urmează a fi disponibile în România începând cu prima parte a anului 2011. Motorul diesel UII 1.7 litri VGT turbo livrează 115 CP la 4.000 rpm şi generează un cuplu de 260 Nm. Reprezintă cel mai recent produs dezvoltat la centrul de excelenţă Hyundai din Germania şi va fi construit la fabrica Hyundai din Slovacia, alături de modelul ix35.

Dotat cu noul motor diesel, transmisie manuală în şase trepte şi tehnologia Blue DriveTM, ix35 Blue dezvoltă emisii de numai 135 g/km - un record în segmentul SUV de clasă C şi atrage o economie impresionanta de combustibil, până la un consum de numai 5,2 l/100 km. Noul motor pe benzină, Gamma 1.6 GDI, reuşeşte să atingă trei obiective aparent incompatibile: reducerea emisiilor, creşterea puterii şi îmbunătăţirea consumului de combustibil.

Unitatea Gamma livrează 135 CP la 6.300 rpm şi generează un cuplu de 164 Nm. Instalat pe versiunea ix35 Blue şi asociat unei transmisii manuale în şase trepte, emisiile CO2 şi consumul de combustibil înregistrează valori de 149 g/km şi respectiv 6,4 l/ 100km. Ambele motorizări vor fi disponibile pe versiunile non-Blue, cu emisii CO2 de 139 g/km şi 158 g/km şi un consum de 5.3 l/ 100km şi 6,8 l/ 100km pentru versiunea diesel şi respectiv cea pe benzină. "Prin introducerea acestor două noi motorizări în gama ix35, livrăm de fapt o serie de optimizări şi inovaţii care vor avea un efect pozitiv direct asupra clientului," a declarat Allan Rushforth, Vice-preşedinte Hyundai Motor Europe. "De la demararea producţiei ix35, în prima parte a acestui an, am înregistrat peste 124.000 de comenzi. Luând în considerare tendinţele curente de reducere a consumului de combustibil, apreciem ca solicitările pentru SUV-ul Hyundai de clasă C vor creşte în continuare". "Pe parcursul ultimilor ani, Hyundai a dobândit o îmbunătăţire rapidă a performanţelor sale ecologice, atingând şi ulterior depăşind realizarile industriei la nivel de întreg. Vom continua să ne concentrăm atenţia către îmbunătăţirea tehnologiilor diesel şi pe benzină, livrând maşini şi mai eficiente pentru clienţii din întreaga Europa," a concluzionat Rushforth.

Toate versiunile ix35 prezintă pachetul de beneficii client inegalat pe piaţă - Five Year Triple Care - care înglobează 5 ani de garanţie fără limită de kilometri, 5 ani de asistenţă rutiera şi 5 ani de verificări tehnice gratuite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.