Noi motorizări pentru modelele Renault

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, cei de la Renault au prezentat două noi motorizări care vor fi disponibile, într-o primă fază, pe anumite modele Renault.

Noi motorizări pentru modelele Renault Noi motorizări pentru modelele Renault

Vorbim despre noile propulsoare TCE 90 şi un diesel de 1,5 litri şi 90 CP. Motorul pe benzină se laudă cu o putere de 90 CP "storşi" dintr-o cilindree de 0,9 litri şi trei cilindri. Puterea de 90 CP este disponibilă la 5.000 rpm, iar cuplul motor este de 135 Nm, 90% din acesta este disponibil la doar 1.650 rpm. Conform celor de la Renault, noul motor pe benzină se comportă precum unul de 1,4 litri, aspirat. Propulsorul TCE 90 va echipa în primă fază noul Renault Clio, unde va face "echipă" cu un sistem Start/Stop şi un sistem de recuperare a energiei la frânare.

Cel de-al doilea motor pe care Renault îl prezintă la Salonul Auto de la Geneva 2012 este un propulsor diesel de 1,5 litri şi 90 CP derivat din propulsorul de 110 CP. Acest propulsor va echipa modelele Kangoo şi Kangoo Express. Motorul are un cuplul de 200 Nm de la o turaţie a motorului de 1.750 rpm şi utilizează o turbină cu geometrie fixă. Acesta poate să fie echipat şi cu un sistem Start/Stop. În ceea ce priveşte consumul, cei de la Renault declară că motorul va avea un consum mediu de 4,4 litri/100 km. Noul propulsor va fi disponibil pe piaţă din luna mai, iar în iunie va fi oferită şi o variantă de 75 CP şi 180 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.