Noi motorizări pentru Renault

Începând cu anul 2011, Renault va introduce un nou propulsor de cilindree relativ redusă, de 1,6 litri, alimentat cu motorină, iar în 2012 va fi lansat un propulsor în trei pistoane si anume TCe900.

Noi motorizări pentru Renault Noi motorizări pentru Renault

Propulsorul de 1,6 dCI va fi introdus în 2011 şi va înlocui treptat actuala motorizare de 1,9 litri de pe Renault Scenic. Noul propulsor va fi capabil să dezvolte o putere de 130 CP şi un cuplu motor de 320 Nm. Oficialii se laudă că noul motor va consuma cu 20% mai puţin carburant şi va emite noxe mai scăzute cu 30 grame de CO2/km decât actualul propulsor de 1,9 litri, fiind astfel gata pentru a îndeplini normele Euro 6.

În 2012 va fi introdus motorul TCe900, un propulsor în trei cilindri care va fi capabil să dezvolte puteri între 90 şi 115 CP. Echipat cu sistem de injecţie directă de combustibil şi sistem Start/Stop, motorul va elibera în atmosferă doar 100 g CO2/km. Motorul va echipa modelele Renault Twingo şi, propabil, Clio.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.