Noi oferte pentru Jaguar şi Land Rover

Tata Motors şi Mahindra & Mahindra ar putea lansa oferte concurente, de circa 1,5 miliarde de dolari, pentru preluarea brandurilor de lux Jaguar şi Land Rover de la grupul american Ford Motor, transmite Reuters.

Noi oferte pentru Jaguar şi Land Rover Noi oferte pentru Jaguar şi Land Rover
Potrivit presei din India, cele două companii poartă discuţii în acest sens cu bănci de investiţii şi fonduri private, iar eventualul câştigător ar intra în rândul producătorilor importanţi de automobile şi ar continua astfel seria de achiziţii internaţionale ale firmelor indiene.

Mahindra & Mahindra, cel mai important producător indian de vehicule utilitare şi tractoare, a colaborat cu Ford la intrarea grupului american pe piaţa din India, în 1996. Analiştii consideră însă că Tata Motors are avantajul de a fi al doilea mare grup privat din India. Tata Motors "se află în avantaj, având în vedere mărimea grupului şi este interesat de piaţa britanică, întrucât a colaborat cu MG Rover pentru distribuirea de automobile în Marea Britanie", a declarat Ramnath S, analist auto la firma SSKI Securities.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.