Noi pachete sportive pentru Mercedes-Benz Clasa C Coupe

Pentru ca lumea să nu se plictisească la Geneva de atâta Clasa A, SL, AMG şi alte inovaţii senzaţionale, Mercedes-Benz a lansat şi noi pachete sport pentru Clasa C Coupe.

Noi pachete sportive pentru Mercedes-Benz Clasa C Coupe Noi pachete sportive pentru Mercedes-Benz Clasa C Coupe

Considerat adevăratul urmaş al lui CLK, Clasa C Coupe are nevoie de ajutor de marketing pentru a se impune în faţa concurenţilor germani dar şi a competitorului direct din curte, Clasa E. Special pentru motorizările 250 şi 250 CDI de pe C Coupe, Mercedes-Benz a anunţat la Geneva lansarea a două pachete speciale menite să sporească dinamismul şi sportivitatea acestor versiuni.

Pachetele Sport şi AMG Plus Sports vor fi disponibile spre a fi comandate din vară. Primul oferă o suspensie sport AMG, frâne mai puternice şi un sistem de evacuare cu sunet sport. Versiunile C Coupe Sport vor avea sistemul de direcţie şi transmisia îmbunătăţite, tot spre bucuria celor ce caută dinamica înainte de toate.

Chiar dacă a fost lansat pe Coupe, pachetul AMG Plus Sports va fi oferit ulterior pe toată gama C. El va veni standard cu jante din aliaj cu şapte spiţe şi un kit de caroserie cu spoilere, praguri şi eleron desenate mai agresiv. La interior şoferii se vor bucura de un volan cu parte inferioară aplatizată, scaune sport îmbrăcate în piele şi material special denumit Dinamica şi pedalier din oţel inoxidabil. Special pentru acest pachet, clienţii vor primi centuri de siguranţă de culoare roşie, covoraşe din velur semnate AMG şi cusătură contrastantă de culoare roşie pentru toată pielea din interior.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.