Noi pachete sportive pentru Mercedes-Benz Clasa C Coupe

Autor: Dan Vache 08 mart. 2012 Știri auto

Considerat adevăratul urmaş al lui CLK, Clasa C Coupe are nevoie de ajutor de marketing pentru a se impune în faţa concurenţilor germani dar şi a competitorului direct din curte, Clasa E. Special pentru motorizările 250 şi 250 CDI de pe C Coupe, Mercedes-Benz a anunţat la Geneva lansarea a două pachete speciale menite să sporească dinamismul şi sportivitatea acestor versiuni.

Pachetele Sport şi AMG Plus Sports vor fi disponibile spre a fi comandate din vară. Primul oferă o suspensie sport AMG, frâne mai puternice şi un sistem de evacuare cu sunet sport. Versiunile C Coupe Sport vor avea sistemul de direcţie şi transmisia îmbunătăţite, tot spre bucuria celor ce caută dinamica înainte de toate.

Chiar dacă a fost lansat pe Coupe, pachetul AMG Plus Sports va fi oferit ulterior pe toată gama C. El va veni standard cu jante din aliaj cu şapte spiţe şi un kit de caroserie cu spoilere, praguri şi eleron desenate mai agresiv. La interior şoferii se vor bucura de un volan cu parte inferioară aplatizată, scaune sport îmbrăcate în piele şi material special denumit Dinamica şi pedalier din oţel inoxidabil. Special pentru acest pachet, clienţii vor primi centuri de siguranţă de culoare roşie, covoraşe din velur semnate AMG şi cusătură contrastantă de culoare roşie pentru toată pielea din interior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide