Noi randări cu vârful de gamă Audi S8

Prevăzut pentru lansarea oficială cu ocazia Salonului Auto Paris 2010, vârful de gamă Audi S8 este prefigurat în diverse randări de către pasionaţii mărcii. Iată ultima propunere de până acum.

Noi randări cu vârful de gamă Audi S8 Noi randări cu vârful de gamă Audi S8

Noua limuzină Audi A8 nu rupe gura târgului la nivel stilistic, având o prezenţă impunătoare şi sobră, dar suficient de discretă. Însă există o categorie de clienţi care nu vor doar lux, ci şi forţă de maşină supersport.

Pentru aceştia există Audi S8, iar noul S8 urmează să apară doar în toamnă, la Salonul Auto Paris 2010. Până atunci, avem parte doar de randări, printre care şi ce de faţă (bazată pe o poză oficială a limuzinei germane).

Faţă de un Audi A8, versiunea sportivă imaginată de cei de la inautonews.com nu plusează cu foarte multe lucruri, însă vorbim de detalii suficient de grăitoare în ochii pasionaţilor.

În primul rând, se remarcă spoilerul redesenat, cu două fante sportive în lateral, divizate într-un mod inedit, dar şi cu un mic difuzor frontal în partea inferioară. Ce-i drept, versiunea tunată de Hofele arată mai original, însă şi acest S8 are cu ce se lăuda în termeni de aspect sportiv.

Grila maşinii pare şi mai masivă, adoptând bare cromate verticale impozante, în timp ce micul logo R8 se observă cu uşurinţă lângă sigla cu cele patru cercuri, fiind o carte de vizită serioasă.

Maşina din imagini a primit praguri laterale, nu foarte proeminente, care contribuie la impresia de sportivitate alături de jantele preluate de la Audi R8 şi care, cel mai probabil, sunt de 20". Bineînţeles, oglinzile exterioare sunt din aluminiu eloxat, particularitate deja pentru maşinile Audi cu titulatură "S".

Deoarece este doar o randare, nu are sens să vorbim despre ipotezele de ordin tehnic. Însă putem aminti ultimele zvonuri în acest sens: se preconizează că viitorul Audi S8 va primi sub capotă nici mai mult, nici mai puţin decât propulsorul V10 de 5,2 litri, de pe Audi R8 V10, puterea limuzinei germane ajungând la 600 CP - deci la nivelul unui Mercedes S 65 AMG şi peste ce oferă cel mai puternic BMW Seria 7 în acest moment.

Voi ce părere aveţi despre această randare cu noul Audi S8?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.