Noi rezultate Euro NCAP:Nissan Leaf, Peugeot 508, Citroen DS4, LEXUS CT200h, Volvo V60, Ford Focus

Euro NCAP a publicat un nou set de rezultate a testelor de impact, Nissan Leaf fiind primul vehicul complet electric care a primit cinci stele.

Nissan Leaf este prima maşină complet electrică care a contabilizat 5 stele la testele Euro NCAP. Hatchback-ul japonez a înregistrat cel mai mare procentaj pentru protecţia adulţilor şi cel mai mic punctaj pentru protecţia pietonilor. Un punctaj mare a fost întregistrat pentru sistemele de siguranţă pasivă "safety assist" datorită ESC-ului (Electronic Stability Control) şi a limitatorului de viteză, fiind dotari standard.

Deasemenea, ce-a de-a treia generaţie Ford Focus, Citroen DS4 şi Peugeot au reuşit un scor de 5 stele. Deloc surprinzător, Volvo V60 contabilizează tot 5 stele

Citroen DS4
Ford Focus
Lexus CT200h
Nissan LEAF
Peugeot 508
Volvo V60

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.