Noi sensuri unice în Bucureşti din martie 2015

Peste două luni, şoferii din Capitală vor circula pe străzi cu noi sensuri unice. Străzile sunt situate în zona Bulevardul Lacul Tei şi sunt în prezent în faza de implementare. De aceea, cu toate că nu sunt încă în vigoare, pe multe dintre aceste străzi există deja nişte panouri rutiere acoperite de celofan.

Noi sensuri unice în Bucureşti din martie 2015 Noi sensuri unice în Bucureşti din martie 2015

Primăria Capitalei se pregăteşte să introducă sens unic pe Bulevardul Lacul Tei, Bulevardul Barbu Văcărescu şi pe Calea Dorobanţi, precum şi pe straza Ramuri Tei şi pe unele dintre străzile care au ieşire în Ramuri Tei.

Potrivit propunerilor făcute de Primăria Capitalei, şoferii vor putea circula pe Bulevardul Lacul Tei doar pe direcţia dinspre strada Maica Domnului către  Bulevardul Barbu Văcărescu.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei susţin că noile sensuri unice vor fi introduse cel mai devreme în luna martie, după ce va mai încălzi şi după ce Poliţia Rutieră îşi va da acordul final asupra modului cum se realizează traficul.

În septembrie 2014, Calea Dorobanţi şi strada Polonă au fost transformate în străzi cu sens unic.

Citeşte mai departe şi consultă hărţile pe Gândul.info.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.