Noile Audi TT RS Roadster şi Coupe au primit un update ce le aduce la 400 de CP. GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 25 apr. 2016 Știri auto

 


În cadrul Beijing Motor Show Audi a prezentat pentru prima dată publicului noul Audi TT RS Coupé şi Audi TT RS Roadster.

În centrul ambelor versiuni se află noul motor din aluminiu cu cinci cilindri, ce produce 400 de CP, cu 60 de cai în plus faţă de versiunile precedente. Mulţumită proprietăţilor aluminiului greutatea maşinii este redusă cu aproximativ 10 kilograme. Motorul cu cinci cilindri este cuplat la o transmisie standard, cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte, ambele modele beneficiind şi de sistemul de tracţiune integrală Audi quattro.

Un aspect care i-ar putea nemulţumii pe unii este faptul că nu vor exista opţiuni cu cutie de viteze manuală, ambele modele fiind disponibile doar cu cutii semi-automate, cu padele montate pe volan.

Audi susţine că noul Coupe are un sprint de la 0 la 100 km / oră, de doar 3.7 secunde, iar pentru Roadster de 3.9 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km / oră.

Noile versiuni RS vor putea fi diferenţiate de fraţii lor mai mici prin noua bară faţă cu orificii mai mari, bara de protecţie spate cu inscripţia „RS”, capacele oglinzilor din fibră de carbon şi farurile cu LED.

Vânzările în Europa vor incepe în toamna anului 2016. Pentru Germania preţul stabilit pentru Coupe este de 66.400 de euro, iar pentru Roadster de 69.200 de euro, conform Carscoops.com.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide