Noile MINI Cabrio şi MINI Clubman spionate în timpul testelor

În cazul în care intenţionaţi să achiziţionaţi o decapotabilă şi nu vă puteţi decide încă asupra modelului, aţi putea arunca un ochi şi pe imaginile spion cu noul MINI Cabrio, surprinse în timpul testelor în Munchen.

Noile MINI Cabrio şi MINI Clubman spionate în timpul testelor Noile MINI Cabrio şi MINI Clubman spionate în timpul testelor

Noile MINI Cabrio şi MINI Clubman sunt supuse unor teste riguroase iar fotografii specializaţi şi-au făcut bine treaba în a surprinde cele două modele în timpul sesiunilor de testare din Munchen, foarte puţin acoperite de camuflaj.

Deşi informaţiile oficiale întârzie să apară, se observă clar că noul MINI Cabrio va dispune de un plafon retractabil de tip soft top, realizat din material textil. În materie de design exterior, decapotabila nu pare să se abată de la look-ul impus de modelul MINI Cooper hatchback, lansat anul trecut.

În ceea ce priveşte noul MINI Clubman, imaginile spion trădează o creştere în dimensiuni, în special în lăţime şi în lungime. Deşi nu se cunosc mai multe detalii tehnice, putem presupune că cele două modele vor dispune, pe lângă alte motorizări, şi de propulsorul turbo de 2 litri şi 192 CP, preluat de la MINI Cooper S.

Mai multe imagini cu întreaga maşină regăsiţi pe MercedesBlog.com.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.