Noile Toyota AYGO x-style şi x-cite vor fi lansate la Salonul auto de la Geneva

Cele două ediţii speciale Toyota Aygo, x-style şi x-cite, vor avea debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva din martie

Noile Toyota AYGO x-style şi x-cite vor fi lansate la Salonul auto de la Geneva Noile Toyota AYGO x-style şi x-cite vor fi lansate la Salonul auto de la Geneva

Cu un design frontal uşor de recunoscut şi o gamă largă de opţiuni de personalizare, a doua generaţie AYGO apelează la o audienţă mai stilată decât cea care îşi cumpără maşinile pentru motive strict de deplasare.

Anul trecut, modelul a fost printre primii la vânzări în segmentul A, din Europa, cu peste 91.700 de unităţi vândute şi o cotă de piaţă de 7.4%. 

Remodelat în 2018, designerii şi inginerii Toyota nu numai că au întărit imaginea tinerească şi distinctivă a modelului, dar au lucrat şi la sistemul de propulsie. Este mai eficient, mai performant şi mai distractiv de condus. 

Semnătura iconică frontală "X" a lui AYGO s-a maturizat dintr-o grafică bidimensională într-un element tridimensional.

Designul frontal distinctiv încorporează noi lumini de zi noi, iar în spate stop-urile cu LED-uri îi dau un aspect sofisticat şi fac modelul instantaneu de recunoscut. La bord, culorile interioare şi materialele îmbunătăţesc ambianţa generală a cabinei.

Sistemul de infotaintment are un display de 7 inci cu suport pentru Apple CarPlay şi Android Auto. Noul Aygo este dotat cu o cameră video pentru marşarier ca dotare standard.

Motorul de 998 cc, cu 3 cilindri, combină un echilibru de putere cu un cuplu ideal la turaţii scăzute şi eficienţă a consumului de combustibil.

Motorul dezvoltă 72 CP la 6000 rpm şi un cuplu de 93 Nm la 4.400 rpm, accelerând, AYGO ajunge de la 0-100 km / h în 13.8 secunde şi are o viteză maximă de 160 km / h.

Modelele ediţiei speciale AYGO se găsesc atât în versiunea standard, cât şi în versiunea Eco. Acesta din urmă beneficiază de putere crescută, sistem Toyota Stop & Start şi îmbunătăţirii aerodinamice.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.