Nokia încearcă fluidizarea traficului

Într-o perioadă în care telefoanele mobile fac legea, Nokia se gândeşte la şoferii exasperaţi din trafic şi încearcă realizarea un nou sistem de ghidare

Nokia încearcă fluidizarea traficului Nokia încearcă fluidizarea traficului

Proiectul poartă numele de “Mobile Century”, iar rolul său este de a trimite în timp real informaţiile din trafic pentru obţinerea unor rute alternative optime.

Datele din trafic sunt preluate cu ajutorul sistemului GPS, iar apoi sunt centralizate în vederea generării fluxurilor de trafic, spre deosebire de alte sisteme (XM, Syrius) ce presupun utilizarea unei infrastructuri costisitoare (camere video, străzi înzestrate cu senzori) şi care nu oferă o acurateţe deosebită.

Mai multe informaţii pe www.go4it.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.