Nokian, pe lista celor mai sustenabile companii din lume

Nokian Tyres se află, din nou, pe lista celor mai sustenabile companii din lume

Nokian, pe lista celor mai sustenabile companii din lume Nokian, pe lista celor mai sustenabile companii din lume

Pe lista celor mai sustenabile companii din lume se află, din nou Nokian Tyres. Compania a primit distincţia Silver Class în anuarul RobecoSAM Sustainability Yearbook 2019, care a fost publicat în luna februarie a acestui an.

Nokian Tyres este una dintre cele două companii finlandeze şi singura companie din secţiunea Auto Components care reuşeşte să obţină distincţia Silver Class. Anul trecut, Nokian Tyres a primit distincţia Bronze Class.

În secţiunea Auto Components au fost evaluate 39 de companii, ceea ce face ca recunoaşterea să fie şi mai valoroasă în rândul companiilor din industrie.

RobecoSAM este o companie cu experienţă în analiza sustenabilităţii, a cărei evaluare anuală se concretizează într-un raport deosebit de cuprinzător şi echitabil despre modul în care este implementată sustenabilitatea în companiile din întreaga lume.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.