Nokian, pe lista celor mai sustenabile companii din lume

Autor: Marius Vișan 28 feb. 2019 Știri auto
Nokian, pe lista celor mai sustenabile companii din lume

Pe lista celor mai sustenabile companii din lume se află, din nou Nokian Tyres. Compania a primit distincţia Silver Class în anuarul RobecoSAM Sustainability Yearbook 2019, care a fost publicat în luna februarie a acestui an.

Nokian Tyres este una dintre cele două companii finlandeze şi singura companie din secţiunea Auto Components care reuşeşte să obţină distincţia Silver Class. Anul trecut, Nokian Tyres a primit distincţia Bronze Class.

În secţiunea Auto Components au fost evaluate 39 de companii, ceea ce face ca recunoaşterea să fie şi mai valoroasă în rândul companiilor din industrie.

RobecoSAM este o companie cu experienţă în analiza sustenabilităţii, a cărei evaluare anuală se concretizează într-un raport deosebit de cuprinzător şi echitabil despre modul în care este implementată sustenabilitatea în companiile din întreaga lume.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide