Noroc maxim! Un Logan a luat foc chiar lângă o maşină de pompieri - VIDEO

Un Logan a luat foc într-o intersecţie dintr-un oraş brazilian chiar în momentul în care era depăşit de un camion de pompieri. Aceştia au reuşit să stingă rapid focul, după cum se poate vedea din videoclipul surprins de o cameră de supraveghere.

Incidentul a avut loc în Guaiba, Brazilia. Într-o înregistrare video care a fost publicată pe 12 august pe o reţea de socializare, un Renault Logan de culoare albă este surprins în timp ce este oprit într-o intersecţie, iar maşina de pompieri se află în spatele acestuia.

În momentul în care pompierii au depăşit Dacia, ce părea a avea probleme tehnice, aceasta a luat foc în partea din faţă, iar cei trei ocupanţi ai maşinii ieşind imediat din ea.

Pompierii au avut prezenţă de spirit şi au oprit imediat camionul pentru a stinge incendiul, lucru care s-a întâmplat relativ rapid. Nimeni nu a fost rănit.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.