Norvegian prins de radar în timpul sexului

Autor: Cosmin Iordache 13 apr. 2009 Știri auto
Norvegian prins de radar în timpul sexului

Un bărbat din Norvegia a depăşit limita de viteză pe autostradă cu 33 km/h. Nimic senzaţional până acum, dar ştirea completă ar fi un bărbat norvegian a fost prins depăşind limita legală de viteză în timp ce făcea sex cu iubita sa. Acum nu mai pare o ştire banală, ci una ce se poate încadra uşor la categoria "o lume nebună".

Conform AFP, tânărul în vârstă de 28 de ani a vrut să îmbine utilul cu plăcutul sau poate nu a mai putut aştepta până acasă şi a trecut la acţiune direct la volan. Şi nu a fost vorba doar de un simplu preludiu, ci de o partidă în toată regulă, la bordul unei Mazda 323. Viteza a crescut o dată cu pulsul, peste limita legală de 100 km/h, dar, în loc de desfătare carnală, şoferul va primi probabil o amendă grasă şi va renunţa la statulul de şofer pentru o perioadă.

Poliţiştii norvegieni spun că, pe lângă activitatea total în contradicţie cu condusul, şoferul făcea eforturi supraomeneşti pentru a vedea drumul, deoarece partenera aşezată în poală îi obstrucţiona perspectiva asupra şoselei. Deci putem spune că exhibiţioniştii au scăpat relativ uşor, cealaltă alternativă fiind probabil sinonimă cu ultima partidă de sex pentru cei doi…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide