Nota 4 la purtare după minivacanţa de 1 iunie? Românii sunt ca barbarii – distrug tot şi merg mai departe

Românii, ca barbarii - distrug şi fug

Nota 4 la purtare după minivacanţa de 1 iunie? Românii sunt ca barbarii – distrug tot şi merg mai departe Nota 4 la purtare după minivacanţa de 1 iunie? Românii sunt ca barbarii – distrug tot şi merg mai departe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere  informează că în perioada 1-5 iunie 2017, pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi, s-au înregistrat 41 de accidente, care au generat pagube sau deteriorări ale infrastructurii rutiere, în valoare  de aproximativ 51 mii lei (fără TVA).

Au fost avariaţi 50 de metri de parapet de beton şi 114 metri de parapet metalic. Printre pagube s-au numărat şi 13 indicatoare rutiere avariate.

Reparaţiile vor fi efectuate în cel mai scurt timp, din fonduri de la Bugetul de Stat sau din venituri proprii, în cadrul contractelor de întreţinere existente sau în regie proprie, după caz.

În toate secţiile de drumuri naţionale şi autostrăzi echipele de intervenţii specializate în cazul acestor tipuri de evenimente au intervenit rapid pentru curăţarea părţii carosabile şi redarea circulaţiei în condiţii de siguranţă în cel mai scurt timp posibil.

Echipe special constituite din cadrul regionalelor CNAIR continuă acţiunea de colectare a gunoiului (în special ambalaje de plastic sau hârtie, sticle de plastic şi doze de aluminiu) din parcări şi de pe marginea drumului, iar până în acest moment au fost strânse mai multe tone de gunoi.  Echipele respective se ocupă inclusiv de igienizarea zonelor special amenajate de pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.