Nou centru tehnic Renault-Nissan în India

Renault şi Nissan Motor au anunţat că vor deschide, la începutul anului viitor, un centru tehnic în India, care va susţine serviciile de inginerie şi alte activităţi derulate în fabricile celor două companii, transmite Reuters.

Nou centru tehnic Renault-Nissan în India Nou centru tehnic Renault-Nissan în India

Centrul tehnic va fi deschis în localitatea Chennai, în sudul Indiei şi va furniza o serie de servicii, inclusiv suport pentru construcţia de maşini, design, managementul costurilor şi dezvoltarea sistemului informatic, urmând ca până în 2010, să ajungă la peste 1.500 de angajaţi.

Parteneriatul franco-japonez vizează implicarea agresivă pe piaţa din India, cele două companii anunţând deja câteva proiecte de construcţii de maşini şi camioane, împreună cu parteneri locali ca Mahindra&Mahindra şi Ashok Leyland.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.