Nou program de personalizare: Ford Fiesta Graphics

Ford Custom Accesories pune la dispoziţi celor interesaţi diverse pachete de personalizare a maşinilor Ford Fiesta.

Nou program de personalizare: Ford Fiesta Graphics Nou program de personalizare: Ford Fiesta Graphics

Ford Fiesta GraphicsCel puţin în America, personalizarea maşinilor este un business foarte profitabil, oficialii SEMA anticipând pentru 2010 o cifră de afaceri de peste 27 de miliarde de dolari în acest domeniu. Aşa încât producătorii nu pot rămâne indiferenţi la acest trend.

Ford propune, astfel, o gamă interesantă de accesorii pentru personalizarea lui Ford Fiesta, maşină care are un succes foarte mare printre tineri - publicul ţintă al acestui program, de altfel. Ford Custom Accesories încearcă să intre pe teritoriul tunerilor, oferind o gamă diversă de accesorii pentru exterior şi interior.

În interior, de exemplu, se poate opta pentru o măciulie iluminată a schimbătorului de viteze, dotată cu un mic display digital, dar şi cu cu logo-uri interioare "Fiesta", dotate cu LED-uri. De asemenea, este disponibil un sistem de iluminare cu LED-uri, şoferul putând alege dintr-o gamă de 7 culori pentru schimbarea ambianţei interioare.

Diverse accesoriiÎn ce priveşte exteriorul, pentru Fiesta este oferit un eleron personalizat, dar şi un kit inspirat din lumea racingulului, cu un spoiler frontal dotat cu fante de aer mai agresive, mici praguri laterale şi un spoiler spate garnisit cu un difuzor decent.

Cei care sunt pasionaţi de diverse sporturi, mai mult sau mai puţin extreme, pot alege de pe lista de accesorii suporturi pentru caiac sau biciclete. Iar cei care vor să-şi "tatueze" maşina, pot opta pentru un logo personalizat "Fiesta", realizat special dintr-un vinil rezistent la la apă şi oferit în două nuanţe, negru sau argintiu.

Amatorii mai pot alege şi din 18 propuneri grafice de stickere pentru Fiesta, cu diverse culori şi forme, mergând de la balonaşe până la săbii ninja. De fapt, este vorba de adoptarea în producţie de serie a ideilor apărute cu ocazia campaniei Fiesta Movement, unde 75% dintre participanţi şi-au ornat maşinile Fiesta în diverse moduri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.