Nou record de viteză în localitate înregistrat la Craiova

În weekend-ul trecut poliţiştii din Dolj au avut mai multe acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente.

Nou record de viteză în localitate înregistrat la Craiova Nou record de viteză în localitate înregistrat la Craiova

Un bărbat de 30 de ani din Craiova a fost prins, duminică, de poliţişti, conducând un autoturism pe DN 6, în zona localităţii Işalniţa, cu viteza de 208 km/h. Craioveanul a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere, scrie MEDIAFAX.

În weekend-ul trecut poliţiştii din Dolj au avut mai multe acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente şi au dat peste 80 de sancţiuni în valoare de 24.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare. 

Citeşte şi

S-a aprins în bord martorul Check Engine? Află cât de bine e să conduci cu el aprins, şi cum poţi să-l stingi - VIDEO

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.