Noua Clasa A este disponibilă în România. Cât costă cel mai accesibil Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz Clasa A – este acum disponibil ...

Noua Clasa A este disponibilă în România. Cât costă cel mai accesibil Mercedes-Benz Noua Clasa A este disponibilă în România. Cât costă cel mai accesibil Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz Clasa A – este acum disponibil pentru comenzi pentru toţi clienţii din România. Preţurile încep de la 25.460 euro (fără TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuală (consum de carburant în regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km1), rămânând astfel la un nivel similar de preţ cu cel al predecesorului. Lansarea pe piaţă va avea loc în luna mai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.