Noua Dacia Logan a ieşit la încălzire - iată primele imagini spion cu noul Logan!

ESTE DEJA TESTATĂ! Schimbări SPECTACULOASE!

Noua Dacia Logan a ieşit la încălzire - iată primele imagini spion cu noul Logan! Noua Dacia Logan a ieşit la încălzire - iată primele imagini spion cu noul Logan!

Noul Logan a ieşit la încălzire, iar fotografii-spion de la Autoevolution nu au scăpat ocazia de a imortaliza noua generaţie.

VEZI AICI POZELE SPION CU NOUA DACIA LOGAN

Din păcate, pentru moment trebuie să ne mulţumim cu maşina de teste... camuflată, aşa încât nu putem vedea evoluţiile aşteptate la nivel stilistic faţă de actualul Logan. Se observă, totuşi, că vorbim de o maşină cu dimensiuni mai mari, iar în faţă farurile par să urmeze aceeaşi formă cu cele de la noul monovolum Dacia Lodgy.

Se mai observă un lucru: maşina de teste pare să beneficieze de un hayon generos, deci nu e un sedan, cum e actualul Logan. Date fiind informaţiile mai vechi, conform cărora Logan va avea două versiuni de caroserie, este posibil ca maşina de teste să fie un Logan hatchack, adică urmaşul lui Sandero.

Mai multe detalii vom afla în preajma Salonului Auto Paris 2012 din toamna acestui an, până atunci fiind de aşteptat să vedem şi imaginile oficiale cu noua Dacia Logan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.