Noua Dacia Logan - Iată noul Logan

Deşi actualul Logan abia a primit un facelift, inginerii francezi deja lucrează la viitoarea generaţie, cu un design ce se află în ultimele stadii de finisare.

Noua Dacia Logan - Iată noul Logan Noua Dacia Logan - Iată noul Logan

Un Logan Coupe nu e exclusAm zis inginerii francezi? Nu e chiar foarte exact, pentru că de noul Logan se vor ocupa şi cei români, din centrele de cercetare Renault de la noi din ţară. Succesul neaşteptat avut cu Dacia Logan, Dacia Sandero sau Logan MCV s-ar putea traduce într-o întârziere a viitoarei generaţii, însă cum mulţi constructori au anunţat concurenţi puternici, am putea vedea un nou Logan în maxim 3 ani. Avantajul de partea Renault va fi, că spre deosebire de concurenţi, acesta se va afla la a doua generaţie de modele low-cost, ceea ce se va traduce automat şi prin numeroase puncte forte.

În ceea ce priveşte designul noului model, foarte puţine detalii se ştiu. Însă ca o sursă de inspiraţie ar putea fi folosit prototipul Dacia DC4 desenat de Arash Badeanlou în timpul unui intership la Renault în anul 2006. Dacă nu luăm în considerare sigla veche sau unele linii foarte futuriste, nu ar arăta urât pentru un viitor coupe Logan, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.