Noua ediţie Jeep Wrangler Polar debutează la Frankfurt 2013

Noua ediţie Jeep Wrangler Polar îşi va face debutul la Salonul Auto de la Frankfurt 2013 şi îmbogăţeşte astfel gama de ediţii speciale dezvoltate în jurul emblematicului model Wrangler.

Noua ediţie Jeep Wrangler Polar debutează la Frankfurt 2013 Noua ediţie Jeep Wrangler Polar debutează la Frankfurt 2013

Jeep va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt 2013 ediţia limitată Jeep Wrangler Polar, model ce a primit o configuraţie Unlimited în patru uşi şi o culoare exterioară Hydro Blue, asortată cu interiorul de culoare neagră.

Printre restul de detalii stilistice exclusive, Jeep Wrangler Polar mai dispune de jante Gloss Black de 18 inci din aliaj, un hardtop în culoarea caroseriei şi accesorii originale Mopar.

Inspirată din condiţiile climaterice extreme ce caracterizează regiunile arctice, ediţia limitată Jeep Wrangler beneficiază de logo-ul Polar poziţionat lateral, lângă apripile anterioare, emblemă ce conţine coordonatele 78° S şi 106° E. Acestea corespund localităţii Vostok din Antarctica, unde a fost înregistrată cea mai scăzută temperatură: -89,2° C.

La interior, habitaclul oferă scaune îmbrăcate în piele de culoare neagră cu cusături Pearl White în partea superioară a spătarului, scaune faţă cu încălzire şi volan îmbrăcat în piele şi inserţii lucioase Ceramic White.

Modelul este disponibil fie cu un propulsor turbodiesel de 2,8 litri CRD de 200 CP ce livrează un cuplu maxim de 460 Nm cuplat cu o transmisie automată cu cinci rapoarte, fie cu un V6 pe benzină, de 3,6 litri, cu o putere de 284 CP şi un cuplu maxim de 347 Nm.

În ceea ce priveşte performanţele în regim off-road, Jeep Wrangler Polar vine dotat cu o punte faţă Dana 30 care face echipă pe spate cu puntea Dana 40, sistem de tracţiune part-time Command-Trac NV241 şi diferenţial posterior autoblocant Trac-Lok.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.