Noua generaţie Ford Mustang va fi inspirată din conceptul Evos?

Autor: Oraan Mărculescu 10 mai 2012 Știri auto
Noua generaţie Ford Mustang va fi inspirată din conceptul Evos?

Americanii de la Inside Line se pare că au informaţii din interiorul companiei Ford referitor la următoarea generaţie Ford Mustang – VEZI AICI RANDĂRILE.

Conform acestora, oficialii Ford ar fi decis ca muscle-car-ul american să devină o maşină mai apropiată de ideea de „world car” decât până acum, aşa încât va fi adaptată pentru a corespunde gusturilor cât mai multor pieţe. Chiar dacă, până acum, unul dintre atuurile lui Mustang era chiar aspectul specific american, în viitor situaţia se va schimba.

În 2014 se vor împlini 50 de ani de la naşterea mitului american numit Mustang, moment în care cei de la Ford vor să ne ofere experienţa unei generaţii total noi, nu doar din punct de vedere tehnic, dar mai ales al look-ului. Care va fi inspirat de Ford Evos Concept, prezentat la Frankfurt 2011 şi care, de altfel, se pare că a fost un preview al noii tendinţe de design pentru modelele Ford (cum ar fi noul Fusion/Mondeo).

Noul Ford Mustang va fi o maşină sport mai compactă, ceea ce se va traduce printr-o îmbunătăţire radicală a comportamentului şi agilităţii, lucruri foarte importante pentru piaţa europeană, de exemplu, dar nu numai. De asemenea, Mustangul nou va cântări mai puţin, iar sub capotă vom regăsi motoare turbo de cilindree mai redusă, pentru obţinerea unor valori cât mai avantajoase ale consumului şi emisiilor de CO2.

Rămâne de văzut dacă prin această decizie majoră renumele lui Mustang va avea de suferit sau, dimpotrivă, după o jumătate de secol de existenţă, vom asista la o adevărată renaştere a celebrului Mustang. Voi ce credeţi:

VA AVEA SUCCES NOUL FORD MUSTANG INSPIRAT DE EVOS?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide