Noua generaţie Honda Jazz se pregăteşte pentru intrarea pe piaţa europeană

Cea de-a treia generaţie Honda Jazz pentru Europa (Fit pe pieţele din Japonia şi SUA) este prefigurată de un aşa-zis concept la Salonul Auto de la Paris, comenzile urmând a demara în 2015.

Noua generaţie Honda Jazz se pregăteşte pentru intrarea pe piaţa europeană Noua generaţie Honda Jazz se pregăteşte pentru intrarea pe piaţa europeană

Disponibilă deja de un an în Japonia, Honda Fit ajunge şi în Europa, dar, pentru moment, ca un pseudo-concept, la Salonul Auto Paris 2014. Nu înţelegem neapărat tactica oficialilor japonezi, dar un lucru e sigur: cea de-a treia generaţie Honda Jazz are foarte multe argumente.

În primul rând, ideea de monovolum foarte compact e mult mai bine evidenţiată de aspectul maşinii, precum şi de gabaritul ei: faţă de precedenta generaţie, lungimea a evoluat cu doar 1,5 cm, însă ampatamentul e mai mare cu 3 cm, ceea ce presupune un confort sporit pentru pasagerii din spate.

Noua Honda Jazz este mult maturizată, dar şi modernizată. Iar pseudo-conceptul de la Paris 2014 arată foarte dinamic

 

Plasarea inedită a rezervorului de combustibil, în poziţie centrală, asigură o versatilitate sporită, iar modularitatea a evoluat graţie scaunelor Honda Magic Seats. Noul tren de rulare promite atât un confort sporit, cât şi o agilitate cresccută - pusă, de altfel, în evidenţă şi prin accesoriile sportive ale conceptului de la salonul parizian.

În ce priveşte motorizarea, noua Jazz beneficiază de un motor i-VTEC de 1,3 litri, o evoluţie a precedentului propulsor, care poate fi combinat opţional cu o cutie automată CVT, în timp ce cutia manuală este şi ea nouă, având 6 trepte în loc de numai cinci precedenta cutie manuală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.