Noua generaţie Kia Picanto

Kia a dat primele poze oficiale cu noul Kia Picanto, care are acum un look cu linii mai accentuate, evidenţiind un vehicul maturizat.

Complet redesenat şi proiectat, noul Picanto este mai lung şi are un ampatament mai mare comparativ cu generaţia actuală şi doreste să-şi redefineasca poziţia, ţintind să fie unul din cele mai competitive vehicule din clasa A.

În timp ce actualul Picanto este oferit doar ca un hatchback cu cinci uşi, noua generaţie va beneficia în Europa de o caroserie mai sportivă, în trei uşi.

Noul Picanto va fi propulsat de patru motoare noi de 1.0 l şi 1.2 l, cu emisii reduse de CO2. În completarea motorizărilor pe benzină, pe unele pieţe se vor comercializa motoare pe GPL.

Noua generaţie Picanto va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.