Noua Honda CR-V va fi oferită în Europa cu două motorizări. Dieselul este înlocuit de hibrid

Clienţii din Europa vor avea posibilitatea ...

Noua Honda CR-V va fi oferită în Europa cu două motorizări. Dieselul este înlocuit de hibrid Noua Honda CR-V va fi oferită în Europa cu două motorizări. Dieselul este înlocuit de hibrid

Honda lansează în toamnă noul CR-V în Europa cu o singură opţiune de motor, unitatea de benzină VTEC Turbo de 1,5 litri, cunoscută deja pe Civic. Începând cu primăvara anului viitor, SUV-ul va primi şi o motorizare hibrid cu o capacitate de 2 litri.

Clienţii din Europa vor avea posibilitatea de a alege fie o versiune cu tracţiune faţă sau cu tracţiune integrală cu transmisie manuală, precum şi o una automată CVT disponibilă numai cu pentru versiunea cu tracţiune integrală.

Pentru început, în versiunea cu transmisie manuală, propulsorul oferă 170 CP  şi un cuplu de 220 Nm. Pentru cea cu transmisie CVT cifrele se ridică puţin, la 190 CP şi 243Nm.

Versiunea cu transmisie manuală oferă o acceleraţie mai bună. CR-V va ajunge de la 0 la 100 km / h in 9,2 secunde şi va avea o viteză maximă de 210 km / h pentru modelul FWD,  iar modelul cu cutie automată sprintează de la 0 la 100 de km / h în 10 secunde, atingând cu o viteză maximă de 200 km / h.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.