Noua maşină a săracului: Lamborghini Reventon

Chiar dacă au fost fabricate doar 20 de exemplare în întreaga lume, iar preţul unuia depăşeste 1 milion de euro, ai acum ocazia să îţi iei un Lamborghini Reventon cu 35.000 de euro.

Noua maşină a săracului: Lamborghini Reventon Noua maşină a săracului: Lamborghini Reventon

Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna un superbolid, dar ştii că nu vei putea să îţi cumperi unul nici dacă ai primi în avans salariul pe 258 de ani, ai acum posibilitatea să îţi achiziţionezi un Lamborghini Reventon cu "doar" 35.000 de euro.

Din păcate, nu este vorba de o reducere de 96,5% a preţului de bază, ci doar despre un automobil fals. Ca orice obiect de lux şi foarte rar, nici automobilele exclusiviste nu scapă de fenomenul vast al produselor contrafăcute.

Bolidul extrem de asemănător cu un Reventon a fost descoperit undeva în Spania, iar singurul lucru cunoscut este că dispune de un "amărât" de motor în 4 cilindri de 2 l pe benzină cu transmisie manuală în 5 trepte, cel mai probabil un 2.0 TSI de la un model Volkswagen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.