Noua maşină lansată de Mercedes pe care o aşteptau toţi fanii mărcii germane

Salonul Auto de la Beijing

Noua maşină lansată de Mercedes pe care o aşteptau toţi fanii mărcii germane Noua maşină lansată de Mercedes pe care o aşteptau toţi fanii mărcii germane

Pe 25 începe Salonul Auto Internaţional de la Beijing şi tocmai în dimineaţa asta vă spuneam că BMW o să fie cel mai căutat brand german cu noul iX3. Acum nu mai suntem atât de siguri de asta pentru că şi Mercedes are partea ei de “vină” pentru lansările importante din China. A Klasse sedan este o maşină foarte interesantă pentru orice american. Nu numai de dragul rimei, ci din cauza absenţei modelului hatchback din SUA. Prima poză a fost “aruncată” pe internet de către publicaţia CarNewsChina. Maşina era printată chiar pe un afiş mare la expoziţie pe care angajaţii l-au “uitat” la vedere.

Pe numărul de înmatriculare din poza de prezentare e scris A Class L Sport Sedan. Probabil că va exista şi o versiune lungă pentru anumite pieţe, cum ar fi chiar modelele vândute în China. Mai multe detalii vom avea în două zile, inclusiv despre pieţele de desfacere pentru acest model nou Mercedes.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.