Noua Mazda 3 cu G-Vectoring Control a fost lansată în Japonia - GALERIE FOTO

Noua Mazda 3 cu G-Vectoring Control a fost lansată în Japonia - GALERIE FOTO

Noua Mazda 3 cu G-Vectoring Control a fost lansată în Japonia - GALERIE FOTO Noua Mazda 3 cu G-Vectoring Control a fost lansată în Japonia - GALERIE FOTO

 


Mazda3 2017, cunoscută drept Mazda Axela pe piaţa sa autohtonă, a fost lansată în Japonia şi integrează o serie de noi echipări.

Modelul este programat să ajungă în Europa în ultima parte a anului. Gama de motoare include trei variante SKYACTIV-G pe benzină, cel de 1.5l (100 CP) şi cel de 2l (120 CP şi 165 CP), precum şi o versiune diesel SKYACTIV-D, de 2.2l (150 CP). Motoarele pot fi cuplate la două transmisii precise, SKYACTIV-MT, manuală, sau SKACTIV-Drive, automată.

Mazda3 2017 marchează premiera mondială a sistemului G-Vectoring Control (GVC). Este primul din noua gamă de tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS care oferă un control integrat al motorului, transmisiei, şasiului şi caroseriei, şi asigură o manevrabilitate mai precisă şi un comportament de drum mai bun atât în mediu virtual, cât şi real.  Sistemul este însoţit şi de o inovaţie ce reduce detonaţiile specifice motoarelor diesel (Natural Sound Frequency Control) şi extinde o altă tehnologie (Natural Sound Smoother) la toate modelele diesel.

La interior, Mazda3 2017 vine cu un sistem Head Up Display îmbunătăţit, care afişează de acum imagini color, dar aduce şi echipamente de siguranţă activă şi de prevenire a accidentelor, precum Advanced Smart City Brake Support (Advanced SCBS).  Camera frontală înlocuieşte sistemul din prezent, bazat pe laser, şi extinde plaja de viteză pentru detectarea altor vehicule şi adaugă şi alte funcţii de detecţie a pietonilor.

Mazda3 2017 va fi disponibilă şi cu faruri adaptive LED (ALH), inclusiv fază lungă fără reflexii care asigură o vizibilitate superioară pe timp de noapte fără a orbi alţi participanţi la trafic, dar şi o funcţie automată de ajustare.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.