Noua Mazda3 primeşte 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP

Noua Mazda3 a impresionat la toate cele patru categorii de teste Euro NCAP

Noua Mazda3 primeşte 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP Noua Mazda3 primeşte 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP

Noua Mazda3 2019 a primit cinci stele la cele mai recente teste de siguranţă organizare de Euro NCAP. Urmând Mazda6 de anul trecut, aceasta este cea de-a doua Mazda obţine notă maximă de cinci stele în conformitate cu noile ratinguri de rezistenţă la accidente.

Noua Mazda3 a impresionat la toate cele patru categorii de teste Euro NCAP - ocupanţi adulţi, ocupanţi copii, siguranţa pietonilor şi safety assist (sistem de evitare a coliziunilor).

Acest lucru poate fi atribuit a trei factori cheie: adoptarea celei mai noi arhitecturi Skyactiv-Vehicle, care aduce o caroserie cu o rigiditate ridicată, care atenuează impactul şi totuşi uşoară, o gamă mai largă de tehnologii avansate de securitate i-Activsense care ajută şoferii să identifice riscurile potenţiale şi să reducă probabilitatea de avarie sau de rănire; şi o performanţă sporită a protecţiei pietonilor.

Cu un scor cu adevărat remarcabil de 98% la protecţia ocupanţilor adulţi, noua Mazda3 a obţinut punctaj maxim pentru impactul frontal. Sistemul Mazda Smart Brake Support a câştigat nota maximă la testele de viteză redusă, cu coliziuni evitate în toate scenariile.

Un scor excelent de 87% pentru ocupanţii copii include punctaj maxim pentru protecţia copilului în testele dinamice, atât pentru impactul frontal, cât şi lateral. Testele pentru siguranţa pietonilor au obţinut 81%, cu puncte maxime pentru protecţia piciorului şi a zonei pelviene. Şi un impresionant scor de 73% în categoria Safety Assist aduce un omagiu eficienţei suitei cuprinzătoare de caracteristici de siguranţă i-Activsense.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.