Noua Mazda6: galerie foto cu peste 100 de imagini

Mazda a publicat un set cu peste 100 de imagini a noii generaţii Mazda6, după ce a prezentat în premieră la Salonul Auto de la Moscova varianta sedan, iar la Salonul Auto de la Paris varianta break.

Noua Mazda6: galerie foto cu peste 100 de imagini Noua Mazda6: galerie foto cu peste 100 de imagini

La Salonul Auto Paris 2012, care îşi va închide porţile peste patru zile, Mazda a dezvăluit varianta break a noului model Mazda6, după ce în luna august japonezii au prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Moscova varianta sedan.

Noul concurent în segmentul D de pe piaţa europeană arată aproape identic cu conceptul Takeri, prezentat de Mazda la Salonul Auto de la Tokyo din 2011, şi are parte de un şasiu mai uşor şi mai rigid decât cel al generaţiei precedente. Conform japonezilor, suspensia a fost pusă la punct în aşa fel încât să ofere „agilitate, stabilitate la viteze înalte şi confort”.

Noua Mazda6 va fi disponibilă cu o selecţie de trei motoare care folosesc tehnologia Skyactiv, două pe benzină şi unul diesel.

Gama de propulsoare pe benzină Skyactiv-G include un motor de 2,0 litri care e disponibil în două variante de putere, cu 145 CP şi 165 CP, şi un motor de 2,5 litri care dezvoltă 192 de cai putere. Propulsorul diesel Skyactiv-D are o capacitate cilindrică de 2,2 litri şi e, la rândul său, disponibil în două variante de putere – 150 CP şi 175 CP.

Diferenţa de volum a portbagajelor celor două variante de caroserie este destul de mică. Cu scaunele din spate în poziţie normală, portbagajul sedanului are o capacitate de 489 de litri, iar cel al break-ului are un volum de 522 de litri.

În Europa, vânzările noii Mazda6 vor începe până la sfârşitul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.