Nouă metodă de furat maşini. Un şofer din Bucureşti a experimentat-o pe pielea lui

Poliţiştii din Capitală au întocmit un dosar penal pe numele unei tinere...

Nouă metodă de furat maşini. Un şofer din Bucureşti a experimentat-o pe pielea lui Nouă metodă de furat maşini. Un şofer din Bucureşti a experimentat-o pe pielea lui

Poliţiştii din Capitală au întocmit un dosar penal pe numele unei tinere care a furat, duminică, maşina unui bărbat. Şoferul a luat-o cu el în maşină, după ce tânăra a spus că se simte rău. Acesta a oprit la un magazin pentru a-i cumpăra o sticlă cu apă şi a lăsat cheile în contact, iar când s-a întors a constatat că tânăra fugise cu maşina.

Poliţiştii au depistat maşina bărbatului pe Autostrada A1 unde tânăra de 28 de ani, din Albota, judeţul Argeş a lovit uşor un alt autoturism, care şi-a continuat, ulterior, drumul.

Poliţiştii au oprit-o pe tânără la kilometrul 12, iar in urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că avea o valoare de 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursă News.ro via Digi24

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.