Noua Skoda Fabia, ilustrată printr-o schiţă oficială

Modelul ceh de clasă mică urmează să debuteze oficial peste câteva săptămâni, iar Skoda a decis să îndulcească aşteptarea cu o schiţă oficială a noii Fabia.

Noua Skoda Fabia, ilustrată printr-o schiţă oficială Noua Skoda Fabia, ilustrată printr-o schiţă oficială

Skoda Fabia este pe cale să-şi serbeze cea de-a treia generaţie, însă până la acel moment va trebui să ne mulţumim cu o schiţă oficială publicată de Skoda înaintea debutului oficial al noului model Fabia.

În pofida unui comunicat de presă sumar, aflăm că look-ul noii Fabia a preluat parţial din elementele de design aduse de conceptul Skoda Vision C la Salonul Auto de la Geneva 2014, în timp ce Skoda Motorsport a finisat ultimele detalii în materie de aspect.

Skoda mai oferă şi indicii cu privire la dimensiunile citadinei, despre care spun că va fi mai lată cu nouă centimetri şi mai joasă cu trei centimetri faţă de actuala generaţie. În plus, Skoda aderă la curentul personalizării şi va oferi o gamă de elemente individuale prin care fiecare client va putea decora interiorul după bunul plac.

Noua Skoda Fabia este aşteptată să debuteze oficial la Salonul Auto Paris 2014, însă primele imagini oficiale nu vor întârzia să apară mai devreme. Ca de obicei, vă vom ţine la curent cu noutăţile.

UPDATE: Skoda Fabia 3 a fost dezvăluită oficial!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.