Noua Skoda Rapid - lansare la Paris 2012

Skoda a adus pentru Salonul Auto de la Paris noua Skoda Rapid, cu pretenţii de rivalizare cu Ford Focus şi Volkswagen Golf, însă cu preţuri mai accesibile decât cei doi concurenţi direcţi.

Noua Skoda Rapid - lansare la Paris 2012 Noua Skoda Rapid - lansare la Paris 2012

Cu un preţ începând de la 12.900 de lire pentru Marea Britanie, Skoda Rapid poate reprezenta o alternativă fiabilă pentru cei care îşi doresc o maşină nouă dar au la dispoziţie un buget limitat. De notat faptul că noul Rapid este construit pe platforma lungită a lui Volkswagen Polo fapt ce o face mai practică la capitolul spaţiu de depozitare, portbagajul având acum o capacitate de 550 de litri.

Ca motorizări, Skoda Rapid poate beneficia de 6 variante de propulsoare: patru motoare pe benzină şi două diesel. Pe versiunea de bază clienţii beneficiază de un motor 1.2 aspirat în 3 cilindri, capabil de producerea a 74 CP. Acestuia i se mai adaugă alte două propulsoare, reprezentate de un motor 1.2 cu 85 sau 103 CP şi de un 1.4 în 4 cilindri, motor ce produce 121 CP.

Dovada clară ca Skoda este preocupată de economia de combustibil o fac cele două propulsoare pe motorină 1.6 TDI CR capabile de 104 şi respectiv 89 CP. Ca aspect, în funcţie de gradul de dotare, noua Skoda Rapid poate beneficia de aer condiţionat, computer de bord, volan din piele, jante de aliaj de 15 inci şi oglinzi şi mânere în culoarea caroseriei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.