Noua supermaşină de 1,9 mililoane de dolari. Stocul s-a epuizat în numai câteva ore. GALERIE FOTO

Pentru a aniversa 100 de ani de la înfiinţare ...

Noua supermaşină de 1,9 mililoane de dolari. Stocul s-a epuizat în numai câteva ore. GALERIE FOTO Noua supermaşină de 1,9 mililoane de dolari. Stocul s-a epuizat în numai câteva ore. GALERIE FOTO

 


Pentru a aniversa 100 de ani de la înfiinţare, Lamborghini a construit o super-maşină de 1,9 milioane de dolari: Centenario. La numai câteva ore de la lansare stocul deja era epuizat, potrivit ZF.ro.

Maşina nu este numai cel mai puternic Lamorghini, dar este şi prima care vine cu sistemul Apple CarPlay.

Constructorul italian de supermaşini a decis să construiască numai 40 de centenarios, 20 coupe şi 20 roadster. Totuşi, înainte să le arate la salonu Auto de la Geneva, toate erau deja vândute.

Cea mai nouă supermaşină are o caroserie de fibră de carbon cu un motor V12 care produce 770 de cai putere. Maşina ajunge de la 0 la 100 de km pe oră în numai 2,8 secunde şi poate atinge o viteză maximă de ”peste 350 km/h”. 

Click aici pentru Galeria Foto


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.