Noua taxă auto a intrat în vigoare

Noua lege privind taxa auto, cunoscută şi taxa de poluare a fost promulgată de Preşedintele României.

Noua taxă auto a intrat în vigoare Noua taxă auto a intrat în vigoare

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi (05.01.2012), decretul pentru promulgarea Legii privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, potrivit căreia românii care cumpără o maşină pentru care nu s-a plătit o astfel de taxă trebuie să o achite.

Actul normativ prevede, pe de-o parte, o reducere a taxei de poluare cu până la 25 la sută faţă de variantele anterioare, astfel că cei care au plătit-o în vechea formă pot cere rambursarea diferenţei. Noua taxă de poluare "va fi plătită, o singură dată, atât pentru autovehiculele noi sau second-hand înmatriculate pentru prima dată în România indiferent unde sunt fabricate acestea, cât şi pentru autovehiculele înmatriculate înainte de anul 2007.

Mai multe informaţii pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.