Nouă treceri de pietoni pe o stradă înfundată de 300 de metri - GALERIE FOTO

Suceava: Nouă treceri de pietoni pe o stradă înfundată ce are doar 25 de case

Nouă treceri de pietoni pe o stradă înfundată de 300 de metri - GALERIE FOTO Nouă treceri de pietoni pe o stradă înfundată de 300 de metri - GALERIE FOTO

Pe o strada proaspăt asfaltată din Suceava au fost marcate nouă treceri de pietoni, în condiţiile în care este vorba de o stradă înfundată cu lungimea totală de 300 de metri, undes sunt aproximativ 25 de case.

Trecerile de pietoni sunt deocamdată doar marcate pe carosabil, fără să fie semnalizate şi prin indicatoare rutiere. „Contrar dispoziţiilor legale”, a afirmat fostul ofiţer de poliţie Vasile Vargan. 

Iată mesajul unei internaute care a făcut publice imaginile cu trecerile de pietoni din Suceava. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.